Jogállamot Magyarországon!

A jogállam az, ahol biztonságban vagy, ahol bízhatsz a törvényhozás és a bírósági ítéletek jogszerűségében, ahol nem ér hátrány a származásod, a vallásod, a vagyoni helyzeted vagy a külsőd miatt. Ennek feltételeit azzal biztosíthatjuk, ha folyamatosan ellenőrizzük a mindenkori hatalmat, a visszaélésekre és hibákra pedig felhívjuk a döntéshozók és a szélesebb nyilvánosság figyelmét.

Már 34% összegyűlt

A jogállamiságért végzett munkánk sokrétű, amihez a te támogatásodra is szükségünk van. Évek óta hívjuk fel a figyelmet a kormány jogsértő döntéseire, szakmai anyagokat és elemzéseket készítünk, melyek hozzájárulnak az Európai Unió és más nemzetközi szervezetek döntéseihez is. Mindezek mellett most kiemelt célunk, hogy a jogegyenlőség ne csak a tehetősek privilégiuma legyen. Ha adományozol, segítesz abban, hogy a jelenleginél jóval több ember számára elérhetővé váljon, hogy állami ingyenes segítséget kapjon, amikor jogi nehézségekkel küzd.

Támogasd az egyenlőséget!

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Kosár részösszeg Ft
Rendelés végösszeg Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.