Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdő. Az erdő a város mellett állt. Az erdőben sok fa volt. A városban gumimacik éltek, akik mézet ettek és dolgoztak. Aztán egyik nap arra lovagolt Szőke Dzseni egy fekete lovon. Mikor elért a Guplázához, leszállt a lováról, hogy bemenjen a plázába venni egy gumicukrot. A gumicukor boltban találkozott a Barna Herceggel, aki arra sétáltatta Mozit és Metaxát. Mivel a Hercegnek be kellett menni a postára befizetni a csekkeket, rábízta Szőke Dzsenire a kutyáit. Egyszercsak, mikor Szőke Dzseni nem figyelt oda, Mozi meglátott egy macskát, és utánaszaladt az erdőbe. Szőke Dzseni nagyon megijedt, elkezdett kiabálni: Mozi, Mozi, Mozi, merre vagy! Gyere vissza! Mire a Barna Herceg visszatért, nem találta ott se Szőke Dzsenit, se a kutyákat. Csak a fekete ló volt ott, amivel elkezdte keresni őket. Ment az ugatás után. Végül a forrásnál megtalálta Dzsenit és Metaxát. - Hol van Mozi? Hova tűnt? - Elszökött, mert nem figyeltem oda. Nagyon sajnálom. - Mondta Szőke Dzseni, és sírva fakadt. A Herceg kiabálni kezdett a lánnyal. - Miért nem figyeltél oda? Felelőtlen vagy! Elkezdtek veszekedni, sokat sajnálkozott Szőke Dzseni, és a Barna Herceg egy idő után megbékélt a lánnyal. Mire befejezték a veszekedést, addigra Mozi is visszatért, mert megszomjazott. A Barna Herceg nagyon megörült, és bocsánatot kért Szőke Dzsenitől, hogy kiabált vele, mert rájött, miközben sipákolt a lánnyal, megkereshette volna a kutyáját. Hogy kiengesztelje a Herceg Dzsenit, ezért meghívta egy romantikus vacsorára, ahol szerelmesek lettek, és végül építettek egy házat az erdőben gumicukorból, lett két gyerekük, és Metaxával, Mozival meg a fekete lóval boldogan éltek, míg meg nem ették őket a gumicukor-kannibálok. https://www.youtube.com/watch?v=DPhP-yK0cMs

Bejegyzés helye:Emberi jogi oktatás