Bemutatjuk Fruzsit, aki rendszeres események, programok, megmozdulások szervezésével a jelenlétünket fogja erősíteni és ezáltal tevékenységünknek még több támogatót igyekszik szerezni.

- Hol találkoztál először az Amnestyvel?

2013 óta vagyok a Slam Poetry Budapest kommunikációs munkatársa és rendezvényszervezője. Az egyik első nagyobb rendezvény, amelyben közreműködtem a Slamnesty 1. volt, ekkor találkoztam először az Amnesty International Magyarországgal (AIM). Ezt követte még több olyan esemény, amelyen volt szerencsém együttműködni a szervezettel.

- Mit jelentenek számodra az emberi jogok?

Mindenkit megillető, alapvető jogokat, amelyek csorbulása nem megengedhető. Ha az emberi jogok sérülnek, akkor nagy a gond. Egyébként sem szeretem az igazságtalanságot, mindenkit megilletnek ezek a jogok és az egyenlő bánásmód.

- Kampányosként fogod erősíteni az AIM csapatát. Mit takar pontosan ez a pozíció?

A menekültválság miatt megnövekedett a kampánykoordinátorra háruló feladatok száma, így az ő munkáját fogom segíteni elsősorban az S.O.S. Európa kampányra koncentrálva. Emellett a folyamatosan futó kampányokban az lesz a feladatom, hogy rendezvényekkel, eseményekkel töltsem meg őket. Sokrétű, összetett feladatok várnak rám a következő egy évben, amit már nagyon várok.

- Miért jelentkeztél erre az állásra?

Úgy érzem, hogy hazánkban változásokra van szükség és az igazságtalanságokat orvosolni kell. Az AIM-nél lesz erre lehetőségem. Itt kamatoztathatom az eddig megszerzett tudásomat és tapasztalataimat egy jó ügy érdekében. Büszke vagyok arra, hogy az AIM csapatát erősíthetem.

- Miért vagy büszke arra, hogy az AIM-nek dolgozhatsz?

Mert értékteremtő munkát végezhetek.

- Mik a terveid a következő 12 hónapra?

Rendszeres események, programok, megmozdulások szervezésével az Amnesty jelenlétét fogom erősíteni és ezáltal tevékenységünknek még több támogatót szerezni. Szeretném az aktivista, önkéntes hálózatot erősíteni és összekovácsolni, mert az ő segítségük nélkül mindez nem megy.

- Mit üzensz az aktivistáknak, önkénteseknek?

Azt, hogy nagyon számítok rájuk és hamarosan jelentkezem! :)

Bejegyzés helye:Rólunk